Menu

Doxis Seminar 17 maart 2016: Ontmoeten en verbinden

17 maart 2016, CORPUS 'Reis door de mens', Oegstgeest (Leiden).

Even niets moeten. Wat zou dat heerlijk zijn. Even ont-moeten. Dat mag op deze dag. We gaan elkaar ont-moeten. En in alle rust bijpraten met vakgenoten en andere specialisten. We gaan bezinnen door letterlijk  bij onszelf ‘naar binnen’ te gaan. Dat doen we in de prachtige locatie die de binnenkant van het menselijk lichaam laat zien: de belichaming van optimaal geïntegreerde processen. 

Vlak voor een nieuwe lente aanbreekt, is het tijd voor introspectie. We kijken rond wat er mag gebeuren. Dan overleggen we hoe we dat gaan aanpakken en daarna beginnen we gewoon. Maar welke richting gaan we uit? Dat blijft altijd een lastige vraag. Daarom leggen we deze aan twee hoofdsprekers voor:

»» Ten eerste trendwatcher Herman Konings die diverse boeken schreef, zijn nieuwste samen met collega-futurologen. Herman is master in de theoretische psychologie en beheerder van een Belgisch trend- en toekomstonderzoeksbureau. Zijn werk gaat over verbinden en de veranderingen in de samenleving door digitalisering en de inspanningen die analoge mensen doen om hiermee om te gaan. 

»» De tweede hoofdspreker en ervaringsdeskundige bent u zelf. Het thema van de dag is ontmoeten. We gaan kennismaken met elkaar, ervaringen uitwisselen en kennis delen. Gedeelde kennis, is immer dubbele kennis. Mens, middelen en processen, daar draait het steeds om. Hoe kunnen we die het meest efficiënt combineren? Deze vraag, die ons allemaal innerlijk bezighoudt, gaan we aan elkaar beantwoorden.

Klanten en hun verhalen
Op het programma staan diverse praktische en interessante workshops van diverse soorten organisaties: van onderwijs tot overheid. Met interactieve sessies leren we van elkaar. Alleen maar achterover leunen en luisteren is er niet bij. We gaan actief met elkaar in dialoog.

Niets moet
ABR-leden krijgen gratis entree voor het Doxis Seminar. Niet-leden mogen deelnemen voor € 75,-p.p. (excl. BTW) Reserveer snel, want dit jaarlijks samenzijn is vrijwel altijd volledig uitverkocht. Voelt u zich vooral niet verplicht, maar we hopen van harte u te mogen verwelkomen. Dit mag u eigenlijk gewoon niet missen. 

Aanmelden

Schrijf u nu alvast in voor het Doxis Seminar 2016. Later kunt u een keuze maken uit de diverse workshops die op het programma staan. 

>> Aanmelden Doxis Seminar 2016Sfeerimpressie Doxis Seminar 2015Doxis Seminar 2015 Straatquiz


Deze Straatquiz is in opdracht van Doxis voor het Doxis Seminar 2015 gemaakt. De quiz was de ludieke afsluiting van het Seminar. Quiz gemist? Bij deze een herkansing!


Bekijk ook de beelden van 2014:
Digitaal Magazine 'Sfeerimpressie Doxis Seminar 2014'


In dit digitale magazine vindt u een uitgebreide fotoreportage en video's van het Doxis Seminar 2014. Klik op onderstaande foto voor het digitale magazine. 

Menu