Inschrijving ABR-Kennisbijeenkomst

Leuk dat je je in gaat schrijven voor de ABR-regiobijeenkomst! Gedurende deze Kennisbijeenkomsten worden actuele thema's vertaald naar de dagelijkse praktijk! Je gaat in gesprek met vakgenoten uit jouw regio die te maken hebben met dezelfde problematiek. 

AVG: Geen ver-van-je-bed-show!

Centraal staat de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG is een verordening op basis van de GDPR). Deze wet- en regelgeving op het gebied van persoonsgegevens én de verwerking van deze gegevens, is nu al van kracht maar vanaf 25 mei 2018 wordt deze ook gehandhaafd. En dan is er geen ruimte meer voor ‘clementie’, je moet het gewoon geregeld hebben. 

Maak gebruik van je collega's - stel vragen en deel kennis 

Naast de AVG staat de eigen praktijk centraal. Jullie worden van harte uitgenodigd om ervaringen, praktijkcases en vragen aan te leveren. Mag over de AVG gaan, hoeft niet! Mail deze naar commercielebinnendienst@doxis.nl. Tijdens de regiobijeenkomst gaan we er dan graag over in gesprek!


Aanmelden

  1. Klik in onderstaande tabel op de regionale kennisbijeenkomst van jouw keuze. 
  2. Ben je nog niet ingelogd op de website, log vervolgens in met je ABR inlogcode. Daarna hoef je niet meer je gegevens in te vullen, dat is al voor je geregeld. Met een paar klikken is je inschrijving compleet. Je ontvangt direct een bevestiging per mail. 

Heb je nog geen ABR inlogcode? Schrijf je dan in via het webformulier.  Deze vind je onder deze tabel. 

Na een succesvolle inschrijving krijg je een bedankpagina te zien waarop je aanmelding wordt bevestigd. Na verwerking in ons systeem, krijg je ook binnen 2 werkdagen een bevestiging per mail.  Soms komt deze terecht in de Ongewenste- of Onbelangrijke mail. Check daarom deze mailboxen als je niets hebt ontvangen na 2 werkdagen. 

Uiterlijk 1 week voor de regionale kennisbijeenkomst ontvang je nog een mail met programma, locatiegegevens en routebeschrijving.

Regionale ABR-Kennisbijeenkomsten zijn exclusief voor ABR-leden. Nog geen lid?

>> Klik hier en meld je aan!

Meld je aan voor de Regionale ABR-Kennisbijeenkomsten

Regio

Thema

Datum en locatie

>> Ziekenhuizen/UMC's>> Limburg>> Drenthe, Groningen, Overijssel


24 mei 2018, gemeente Loppersum

>> Noord-Brabant


24 mei 2018, gemeente Baarle-Nassau

>> Zeeland


19 april 2018, gemeente Vlissingen

>> Zuid-Holland>> Noord-Holland

 


>> Gelderland


12 april 2018, gemeente Brummen

>> Friesland


16 april 2018, gemeente Leeuwarden

>> Utrecht/ Flevoland


8 mei 2018, gemeente Almere


Aanmeldformulier regionale ABR-Kennisbijeenkomst

Direct naar