Menu

Steeds meer organisaties werken digitaal. Het gebruik van digitale documenten is algemeen goed geworden. Toch wordt het papieren archief vaak ook nog bewaard. Er is sprake van een hybride situatie. Veel organisaties worstelen hiermee.

 

Papier en digitaal zorgt voor dubbele beheerkosten, extra personeel en dure archiefruimte. Bovendien leidt een hybride situatie vaak tot onduidelijkheid en onvolledigheid van informatie.

Het economische klimaat, bezuinigingen, de bewuste (interne) klant die accurate en snelle service wenst (en verdient), kostenefficiënt werken, verantwoording afleggen over genomen beslissingen of calamiteiten. Het zijn allemaal voorbeelden van issues die het belang van een correct digitaal dossier onderstrepen.

Overstappen naar een digitaal dossier hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Dat vinden Doxis en Data Space ook en daarom hebben wij samen Mijn dossier digitaal ontwikkeld. Dit biedt een one-stop-shop service voor het digitaliseren en ontsluiten van dossiers. Of het nu gaat om personeelsdossiers, medische dossiers, leerlingendossiers, studentendossiers of cliëntendossiers, Mijn dossier digitaal verzorgt het gehele traject van papier naar een digitaal toegankelijk dossier.

Het resultaat van Mijn dossier digitaal:

  • kosten- en ruimtebesparingen: besparen op beheerkosten en archiefruimte
  • dossiers zijn altijd toegankelijk (en raken niet meer zoek), 365 dagen per jaar, 24/7
  • de overstap naar Het Nieuwe Werken wordt een stuk eenvoudiger
  • het digitale dossier is compatibel met elk digitaal platform
  • dossiers zijn bestand tegen calamiteiten

Kijk voor meer informatie op www.mijndossierdigitaal.nl. U kunt via deze site ook direct een offerte aanvragen.

Menu