Menu

 

Professionele sociale media

‘Opfoklijst’, ‘Hacken voor het goede doel’ en ‘Waar sta jij op de weg van analoog naar digitaal werken?’ Het zijn slechts enkele voorbeelden van blogtitels die uit de pen komen van De Voorsprong.

 

Onder deze titel blogt Doxis regelmatig over actuele onderwerpen uit het vakgebied op diverse online platformen zoals BREED, Archief 2.0, de website van Doxis en een aantal LinkedIn-groepen. Aangezien Doxis graag van u leert en het belangrijk vindt kennis te delen met informatieprofessionals, nodigen we u van harte uit om de dialoog aan te gaan. Vragen, opmerkingen, aanvullingen en tips: ze zijn van harte welkom!

BREED

BREED is een netwerk voor kennisuitwisseling, discussie en best practices op gebied van (D)IV, records management en informatiemanagement. http://www.breednetwerk.nl/

Archief 2.0

Archief 2.0 is een sociaal netwerk voor Archivarissen 2.0 in Nederland en Vlaanderen. http://www.archief20.org/

LinkedIn

Doxis post blogs in diverse groepen zoals MO3 en Het Nieuwe DIV.

Doxis

Elke week verschijnt hier een nieuwe blog over uiteenlopende onderwerpen. www.doxis.nl/blog Volg Doxis ook via Twitter: @DoxisInformatie.

Bent u erbij op 7 februari 2012 in de Beurs van Berlage

Doxis gaat naar de beurs! Op 7 februari 2012 verwelkomt Doxis u graag op het jaarlijkse Seminar in de Beurs van Berlage te Amsterdam.

 

Het Seminar biedt een zeer interessant programma met onder meer Jack de Vries, voormalig staatssecretaris van Defensie, als openingsspreker. ABR-leden kunnen kosteloos deelnemen, niet ABR-leden betalen een bijdrage van € 100,- (exclusief BTW) per organisatie. Vanwege de grote belangstelling is het programma uitgebreid. Kijk voor de laatste updates op www.doxis.nl/seminar

 

Menu