Menu

Doxis Special

Doxis Special is het vernieuwde vakmagazine van Doxis. Het biedt praktische en strategische inzichten op het gebied van informatiemanagement.

Doxis Special maakt onderdeel uit van het serviceabonnement van de ABR. Ons vernieuwde magazine biedt u de actuele vakinhoudelijke artikelen die u van ons gewend bent. Denk aan contentmigratie, digitaal werken, zaakgericht werken, BYOD, e-Dienstverlening, de transitie van analoog naar digitaal werken, verandermanagement. Ook laten wij hierbij ook zoveel mogelijk uw collega’s van andere overheden en organisaties aan het woord.

Doxis is een netwerkorganisatie en wil dit ook graag uitdragen via het magazine. Informatiemanagement is geen eiland binnen een organisatie maar maakt in combinatie met onder meer ICT, software, opleidingen, verandermanagement een integraal onderdeel uit van de nieuwe digitale overheid. Daarom vindt u ook bijdragen van onze partners in de Doxis Special. Zo krijgt u een compleet beeld van alle ontwikkelingen op het gebied van informatiemanagement.

Doxis Special verschijnt vier keer per jaar en maakt deel uit van het servicepakket van Doxis, de Aansluitbijdrage (ABR).

Wilt u een los abonnement op Doxis Special voor slechts  € 35,= (excl. BTW) per jaar?
Neem dan contact op met de afdeling Support; e-mail: mo@doxis.nl of via 070-317 71 72.

Doxis Special (voorheen Info Management), is het vakmagazine van Doxis Informatiemanagers.  
Uitgever Vakwereld, onder meer uitgever van DocumentWereld Magazine en Documentwereld.nl 

 

 

 

Menu