Menu

 

De eerste ronde Doxis ABR-Sparsessies heeft in november jl. plaatsgevonden. Tijdens deze sessies hebben wij de nieuwe formule bij de ABR-leden getoetst. Veel deelnemers gaven aan dat zij de voorkeur geven aan bijeenkomsten op basis van een regionaal platform. Uiteraard nemen wij uw feedback ter harte zodat de ABR optimaal aansluit bij uw wensen.

De regionale component brengen wij terug in de ABR-Kennisbijeenkomsten zodat u met vakgenoten uit uw regio om tafel zit. De ABR-Kennisbijeenkomsten heten daarom voortaan ‘Regionale ABR-Kennisbijeenkomsten’.

Tijdens deze Kennisbijeenkomsten worden actuele thema’s vertaald naar uw dagelijkse praktijk! Deze sessies worden begeleid door professionals van Doxis én prominenten uit het vak! Zo neemt Casper Molmans, directeur van SODOpleidingen de Kennisbijeenkomst ‘Competentiemanagement in de DIV’ voor zijn rekening.

Kijk op www.doxis.nl voor het actuele programma van de Regionale ABR-Kennisbijeenkomsten en meld u aan.

(Nog) geen ABR-abonnee?

Stuur een e-mail voor meer informatie naar commercielebinnendienst@doxis.nl. Of kijk op www.doxis.nl voor uitgebreide informatie over het ABR-programma.

Menu