Menu

Doxis Kennisnetwerk-formule

Waaruit bestaat de Doxis Kennisnetwerk-formule?

  1. Sparsessies 
  2. Regionale Kenisnetwerkbijeenkomsten
  3. Doxis Academie
  4. Doxis-Specials bijeenkomsten
  5. Vraag het Doxis: stel je vraag aan onze professionals

 

Wat is het Doxis Kennisnetwerk?

Het Doxis kennisnetwerk abonnement van Doxis. Zeker nu is het voor informatiemanagers zeer belangrijk om in gesprek met elkaar ervaring en kennis te delen. Doxis biedt hiervoor een uniek platform: Doxis kennisnetwerk.  In de Doxis kennisnetwerk-formule staan interactiviteit, actualiteit en flexibiliteit centraal! Zo heeft u onder meer de mogelijkheid om uw eigen Doxis kennisnetwerk-programma samen te stellen.

Sparsessie met Doxis kennisnetwerk-partner

Elke Doxis kennisnetwerk-organisatie kan gebruik maken van twee Sparsessies per jaar. Tijdens deze sessie brainstorm je met een Doxis professional over alle ontwikkelingen op het vakgebied en binnen jouw organisatie. Zo ben je snel weer up-to-date!

Regionale kennisnetwerkbijeenkomsten

Gedurende deze Kennisbijeenkomsten worden actuele thema's vertaald naar de dagelijkse praktijk! Je gaat in gesprek met vakgenoten uit jouw regio die te maken hebben met dezelfde problematiek. Deze sessies worden begeleid door professionals van Doxis én prominenten uit het vak! Wanneer je ideeën hebt voor een interessante bijeenkomst of thema, dan zijn deze uiteraard zeer welkom. Wij gaan graag met je hierover in gesprek! 

Gedurende het jaar vinden er in totaal 18 Regionale kennisnetwerkbijeenkomsten plaats. Kies de Kennisbijeenkomst die aansluit bij jouw praktijk. Je bent uiteraard niet gebonden aan het thema van de sessie van jouw regio. Vind je het thema van de Kennisbijeenkomst(en) van de andere regio's ook interessant, aarzel niet en meld je aan! Je bent samen met je collega's van harte welkom!

Kortom: binnen het Doxis kennisnetwerk bieden wij je een gevarieerd palet van Kennisbijeenkomsten aan. Deze zijn toegepast op de thematiek van je dagelijkse werk! Meld je nu aan en haal het maximale uit het Doxis kennisnetwerk-abonnement!

Doxis-Specials bijeenkomsten

Deze bijeenkomsten bieden je vakinhoudelijke verdieping op actuele thema's. Denk aan ‘In Control zijn', competentiemanagement, tot de herwaardering van de waardering van informatie. Deze sessies worden verzorgd door prominenten uit het vak en professionals van Doxis. Als Doxis kennisnetwerk-lid kun je tegen gereduceerd tarief deelnemen aan deze bijeenkomsten. Ook voor de Doxis-Specials bijeenkomsten geldt dat wij je van harte uitnodigen om jouw wensen en ideeën  met ons te delen. 

Vraag het Doxis

Hoe zat het ook alweer met die bewaartermijnen bij de nieuwe Selectielijst? Hoe zit het met substitutie/ vervanging? Het Serviceweb biedt 'Vraag het Doxis' voor al je praktische vragen (geen adviestrajecten). Stel je vraag online aan onze professionals en je ontvangt snel een vakkundig antwoord. Heb je een complexere vraag? Neem dan contact op met de Commerciële Binnendienst. Zij maken graag een afspraak met jou en een van onze accountmanagers.

E: commercielebinnendienst@doxis.nl
T: 070-317 71 72


Investering

De investering voor het Doxis kennisnetwerk-abonnement is €720,- per jaar excl. BTW. Dit bedrag wordt jaarlijks geïndexeerd. Het abonnement wordt automatisch verlengd voor het volledige daaropvolgende jaar. Wij hanteren een opzegtermijn van een maand. Een abonnement dat is opgezegd voor 31 december wordt ook hetzelfde jaar beëindigd.

 

Ook Doxis kennisnetwerk-abonnee worden?

Stuur een mail naar: kennisnetwerk@doxis.nl

Menu