Menu

ABR formule

Waaruit bestaat de ABR-formule?

  1. Sparsessies met uw Doxis ABR-partner
  2. Regionale ABR-Kennisbijeenkomsten
  3. Seminar
  4. Vakblad Doxis Special (voorheen Info Management) en Doxis Serviceweb
  5. Doxis-Specials bijeenkomsten
  6. Vraag het Doxis: stel uw vraag aan onze professionals van het Doxis Expertise Centrum

1. Sparsessie met uw Doxis ABR-partner

Uw organisatie heeft als ABR-abonnee recht op twee ABR-Sparsessies per jaar. Tijdens deze sessie brainstormt u met een Doxis professional, de ABR-partner voor uw organisatie, over alle ontwikkelingen op het vakgebied en binnen uw organisatie. Wat betekent dit nu voor uw organisatie?

2. Regionale ABR-Kennisbijeenkomsten

Gedurende deze Kennisbijeenkomsten worden actuele thema's vertaald naar uw dagelijkse praktijk! U gaat in gesprek met vakgenoten uit uw regio die te maken hebben met dezelfde problematiek. Deze sessies worden begeleid door professionals van Doxis én prominenten uit het vak! Wanneer u ideeën heeft voor een interessante bijeenkomst of thema, dan zijn deze uiteraard zeer welkom. Wij gaan graag met u hierover in gesprek!

De keuze is aan u!
Gedurende het jaar vinden er in totaal 18 Regionale ABR-Kennisbijeenkomsten plaats. Kies de Kennisbijeenkomst die aansluit bij uw praktijk. U bent uiteraard niet gebonden aan het thema van de sessie die in uw regio plaatsvindt. Vindt u het thema van de Kennisbijeenkomst(en) van de andere regio's ook interessant, aarzel niet en meld u aan! U en uw collega's zijn van harte welkom!

Kortom: binnen de vernieuwde ABR bieden wij u een gevarieerd palet van Kennisbijeenkomsten aan. Deze zijn toegepast op de thematiek van uw dagelijkse werk! Meld u nu aan en haal het maximale uit uw ABR-abonnement!

3. Doxis Seminar

De thematiek van het jaarlijkse Doxis Seminar bestaat uit actuele ontwikkelingen op het gebied van informatiemanagement. Denk bijvoorbeeld aan de invloed van moderne media op informatiemanagement maar ook aan ontwikkelingen op het gebied van nieuwe wetgeving en richtlijnen. Aan deze thematiek wordt betekenis gegeven vanuit de praktijk van de leidinggevenden op het gebied van (D)IV en adviseurs en (senior) medewerkers (D)IV. 

4. Vakblad Doxis Special en Serviceweb

Uiteraard ontvangt u vier keer per jaar het vakmagazine Doxis Special. Doxis Special biedt interessante actuele artikelen bijvoorbeeld over substitutie en zaakgericht werken. Uw collega's van andere organisaties delen hun kennis en ervaring in interessante praktijkcases. Daarnaast biedt het Doxis Serviceweb uitgebreide vakinformatie in de vorm van interessante links, artikelen en presentaties. Op het Serviceweb vindt u tevens de presentaties van de regiobijeenkomsten en de Seminars. ABR-organisaties krijgen een inlogcode voor het Serviceweb. U kunt inloggen via de knop 'ABR' rechtsboven op de homepage.

EXTRA!


5. Doxis-Specials bijeenkomsten

Deze bijeenkomsten bieden u vakinhoudelijke verdieping op actuele thema's. Denk aan ‘In Control zijn', competentiemanagement, tot de herwaardering van de waardering van informatie. Deze sessies worden verzorgd door prominenten uit het vak en professionals van Doxis. Als ABR-lid kunt u tegen gereduceerd tarief deelnemen aan deze bijeenkomsten.

Ook voor de Doxis-Specials bijeenkomsten geldt dat wij u van harte uitnodigen om uw wensen en ideeën  met ons te delen. Op deze manier geven wij samen met u betekenis aan de ABR-Community.

6. Vraag het Doxis

Hoe zat het ook alweer met die bewaartermijnen? Welke BAC-code moet ik gebruiken? Hoe zit het met subsitutie/ vervanging? Het Serviceweb biedt 'Vraag het Doxis' voor al uw praktische vragen (geen adviestrajecten). Stel uw vraag online aan onze professionals en u ontvangt snel een vakkundig antwoord.

Heeft u een complexere vraag? Dan kunt u contact opnemen met de Commerciële Binnendienst. Zij maken graag een afspraak met u en een van onze accountmanagers.
E: commercielebinnendienst@doxis.nl
T: 070-317 71 72
Menu