Menu

ABR-formule

Waaruit bestaat de ABR-formule?

  1. Sparsessies 
  2. Regionale ABR-Kennisbijeenkomsten
  3. Seminar
  4. Vakblad Doxis Magazine
  5. Doxis-Specials bijeenkomsten
  6. Vraag het Doxis: stel je vraag aan onze professionals


Wat is de ABR?

ABR abonnement van DoxisZeker nu is het voor informatiemanagers zeer belangrijk om in gesprek met elkaar ervaring en kennis te delen. Doxis biedt hiervoor een uniek platform: de Aansluitbijdrageregeling (ABR).  In de ABR-formule staan interactiviteit, actualiteit en flexibiliteit centraal! Zo heeft u onder meer de mogelijkheid om uw eigen ABR-programma samen te stellen.

Sparsessie met Doxis ABR-partner

Elke ABR-organisatie kan gebruik maken van twee ABR-Sparsessies per jaar. Tijdens deze sessie brainstorm je met een Doxis professional over alle ontwikkelingen op het vakgebied en binnen jouw organisatie. Zo ben je snel weer up-to-date!

Regionale ABR-Kennisbijeenkomsten

Gedurende deze Kennisbijeenkomsten worden actuele thema's vertaald naar de dagelijkse praktijk! Je gaat in gesprek met vakgenoten uit jouw regio die te maken hebben met dezelfde problematiek. Deze sessies worden begeleid door professionals van Doxis én prominenten uit het vak! Wanneer je ideeën hebt voor een interessante bijeenkomst of thema, dan zijn deze uiteraard zeer welkom. Wij gaan graag met je hierover in gesprek! 

Gedurende het jaar vinden er in totaal 18 Regionale ABR-Kennisbijeenkomsten plaats. Kies de Kennisbijeenkomst die aansluit bij jouw praktijk. Je bent uiteraard niet gebonden aan het thema van de sessie van jouw regio. Vind je het thema van de Kennisbijeenkomst(en) van de andere regio's ook interessant, aarzel niet en meld je aan! Je bent samen met je collega's van harte welkom!

Kortom: binnen de ABR bieden wij je een gevarieerd palet van Kennisbijeenkomsten aan. Deze zijn toegepast op de thematiek van je dagelijkse werk! Meld je nu aan en haal het maximale uit het ABR-abonnement!

Doxis Seminar

De thematiek van het jaarlijkse Doxis Seminar bestaat uit actuele ontwikkelingen op het gebied van informatiemanagement. Denk bijvoorbeeld aan de invloed van moderne media op informatiemanagement maar ook aan ontwikkelingen op het gebied van nieuwe wetgeving en richtlijnen. De AVG is hiervan een goed voorbeeld. 

Vakblad Doxis Magazine en Serviceweb

Vier keer per jaar ontvang je het vakmagazine Doxis Magazine. Doxis Magazine biedt interessante actuele artikelen over bijvoorbeeld zaakgericht werken en digitaal werken. Collega's van andere organisaties delen hun kennis en ervaring in interessante praktijkcases.  Op het Serviceweb vind je  tevens de presentaties van de regiobijeenkomsten en de Seminars. ABR-organisaties krijgen een inlogcode voor het Serviceweb. Je kunt inloggen via de knop 'Inloggen' rechtsboven op de homepage.


Doxis-Specials bijeenkomsten

Deze bijeenkomsten bieden je vakinhoudelijke verdieping op actuele thema's. Denk aan ‘In Control zijn', competentiemanagement, tot de herwaardering van de waardering van informatie. Deze sessies worden verzorgd door prominenten uit het vak en professionals van Doxis. Als ABR-lid kun je tegen gereduceerd tarief deelnemen aan deze bijeenkomsten. Ook voor de Doxis-Specials bijeenkomsten geldt dat wij je van harte uitnodigen om jouw wensen en ideeën  met ons te delen. 


Vraag het Doxis

Hoe zat het ook alweer met die bewaartermijnen bij de nieuwe Selectielijst? Hoe zit het met substitutie/ vervanging? Het Serviceweb biedt 'Vraag het Doxis' voor al je praktische vragen (geen adviestrajecten). Stel je vraag online aan onze professionals en je ontvangt snel een vakkundig antwoord. Heb je een complexere vraag? Neem dan contact op met de Commerciële Binnendienst. Zij maken graag een afspraak met jou en een van onze accountmanagers.

E: commercielebinnendienst@doxis.nl
T: 070-317 71 72


Investering

De investering voor het ABR-abonnement is €695,- per jaar excl. BTW. Dit bedrag wordt jaarlijks geïndexeerd. Het abonnement wordt automatisch verlengd voor het volledige daaropvolgende jaar. Wij hanteren een opzegtermijn van een maand. Een abonnement dat is opgezegd voor 31 december wordt ook hetzelfde jaar beëindigd.


Ook ABR-abonnee worden?

Stuur een mail naar: abr@doxis.nl
Menu