Menu

Marianne Dorder-Servet, medior adviseur bij Doxis

"De combinatie van zelfstandigheid, professionaliteit, het vertrouwen dat je krijgt als professional en diversiteit aan projecten zorgen ervoor dat ik mij helemaal thuis voel bij Doxis."

Ik ben vanaf augustus 2013  werkzaam bij Doxis. De keuze viel op Doxis omdat de inhoud van de adviseursfunctie mij erg aansprak.

Momenteel doe ik precies waar ik blij van word en dat is het implementeren en realiseren van goedwerkende documentmanagement-, recordmanagement- en zaaksystemen voor gebruikers. Ik geef bij twee ROC’s leiding aan de implementatie van een DMS/RMS/Zaaksysteem, met als doel het realiseren van digitaal werken en één digitaal archief. Kwaliteitseisen, wet- en regelgeving en Substitutie/ vervanging spelen hierbij een belangrijke rol. Implementaties brengen ook verandering van werkwijze(n) met zich mee voor gebruikers, daarom besteed ik samen met de organisaties veel aandacht aan het op de juiste wijze meenemen van de gebruikers.

Behalve mijn huidige opdrachten bij de ROC’s heb ik voor Doxis ook diverse opdrachten uitgevoerd bij gemeenten en andere overheidsorganisaties. Naast mijn opdrachten houd ik mij binnen Doxis ook bezig met het ontwikkelen van nieuwe concepten (producten en diensten).

De combinatie van zelfstandigheid, professionaliteit, het vertrouwen dat je krijgt als professional en diversiteit aan projecten zorgen ervoor dat ik mij helemaal thuis voel bij Doxis. 
Menu