Menu

Joost Brinks, business adviseur bij Doxis

"Boeiend, uitdagend, ondernemend en professionaliteit zijn de woorden waarin de eerste maanden zich het beste laten omschrijven."

Na ruim zes jaar werkzaam geweest te zijn als senior adviseur, projectmanager en trainer op thema’s als documentmanagement, kennismanagement, marketing van informatiediensten en het sociaal domein, maakte ik onlangs de overstap naar Doxis.

De kennismaking met mijn nieuwe collega’s was hartelijk. Boeiend, uitdagend, ondernemend en professionaliteit zijn de woorden waarin de eerste maanden zich het beste laten omschrijven.

Momenteel doe ik een opdracht voor een GGD.  In het kader van de drie decentralisaties in het sociaal domein en het realiseren van maatschappelijke participatie van mensen met een beperking, ondersteun ik de GGD en de gemeenten in de GGD regio met het ontwikkelen van digitale verwijsgidsen (zoals een sociale kaart) en doelgroep specifieke portalen waarmee burgers en professionals eenvoudig het aanbod op het gebied van zorg, welzijn en wonen, zowel regionaal als op wijkniveau, kunnen zoeken en vinden.

Naast mijn opdracht voor de GGD heb ik momenteel drie andere projecten, onder andere bij een ministerie en bij een regionaal opleidingscentrum. Die diversiteit in het werk spreekt mij erg aan. De afwisseling houdt het werk boeiend. Naast het uitvoeren van mijn projecten, geeft Doxis mij ook de mogelijkheid om concepten uit te werken en nieuwe producten en diensten te ontwikkelen. Op deze manier ontmoet je veel verschillende mensen.

Menu