Menu

ABR

Doxis ABR: interactief, actueel en praktijkgericht

'Via Twitter sneller antwoord dan telefonisch of per e-mail', ‘Wat is de ambtenaar zonder 2.0?' Het digitale tijdperk lijkt iedereen links en rechts in te halen. Ook het vakgebied informatiemanagement is hierdoor de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en raakt steeds harder op ‘drift'. Daarnaast neemt de complexiteit van de overheidsorganisatie toe.

Zeker nu is het voor informatiemanagers zeer belangrijk om in gesprek met elkaar ervaring en kennis te delen. Doxis biedt hiervoor een uniek platform: de Aansluitbijdrageregeling (ABR).  In de ABR-formule staan interactiviteit, actualiteit en flexibiliteit centraal! Zo heeft u onder meer de mogelijkheid om uw eigen ABR-programma samen te stellen. Op deze manier creëert u ‘Voorsprong door Informatie'.

ABR-Community

De ontwikkelingen op het vakgebied gaan razendsnel. Actieve kennisdeling en het uitwisselen van ervaringen is van cruciaal belang om deze ontwikkelingen te vertalen naar uw praktijk. Wellicht zelfs om het vak informatiemanagement opnieuw vorm te geven! Dat wil Doxis graag samen met u doen! Dit betekent dat wij met u een ABR-Community willen bouwen. Tijdens ABR-bijeenkomsten gaan wij graag met u in gesprek over hoe u vorm wilt geven aan de ABR-Community. De ABR-formule biedt een ideaal vertrekpunt voor de opbouw van een ABR-Community.

Communicatie

Een community vraagt ook om communicatie die dit ondersteunt. Daarom informeren wij u graag via Twitter, http://twitter.com/DoxisInformatie, Facebook en uiteraard op deze site over de Doxis ABR-activiteiten. Via deze weg bouwen wij graag samen met u aan de ABR-Community. U bent van harte welkom! Uiteraard houden wij u ook op de hoogte via e-mail en per post.

Menu

Direct naar