Menu

Inschrijving Seminar 2019

Fijn dat je je inschrijft voor het Doxis Seminar 2019!  Samen met New Scientist heten we je op 5 november 2019 van harte welkom in TivoliVredenburg te Utrecht! 

Save the date en zet het Seminar in je agenda!

Nadat je je hebt aangemeld krijg je een bevestigingsscherm te zien met jouw aanmelding. Je kunt daar door het downloaden van een ICS-bestand het Doxis Seminar 2019 gelijk in je Outlook-agenda zetten! Zeker doen! 


Investering?

Deelname voor ABR-abonnees: kosteloos. Niet ABR-abonnees: €100,- per persoon (excl. BTW). 


Timetable

De voorbereidingen voor de programmering zijn in volle gang en het belooft een uniek evenement te worden!  Onderstaand vind je wel alvast de timetable van de dag. 

09.30 -10.00 uur     Ontvangst met koffie en thee

10.00 uur                 Programma - deel 1

12.15 uur                 Lunch

13.45 uur                 Programma - deel 2

15.30 uur                 Borrel


Verhinderd?

Helaas, maar kan gebeuren. Vanwege de altijd grote belangstelling voor dit Seminar vragen wij je bij verhindering een mail te sturen naar abr@doxis.nl. Het is uiteraard mogelijk dat een collega jouw Seminar-deelname overneemt mocht je zelf verhinderd zijn. We willen je wel vragen om dit van tevoren door te geven aan onze collega’s van de ABR Servicedesk. T 070-317 71 72.  E abr@doxis.nl

Het is helaas nog niet mogelijk om via deze inschrijfmodule een automatische bevestigingsmail te genereren.  Uiterlijk drie weken voor het Seminar ontvang je nog een remindermail met je aanmelding. 

Aanmelden seminar 2019

Menu