Menu

Waarom Hillary faalde - Doxis College Tour & Bootcamp met Jason R. Baron en Michiel Vos

15 mei 2017, NIEUWE LOCATIE: KYOCERA Stadion van ADO Den Haag in Den Haag. 


Fijn dat je je in gaat schrijven voor dit unieke event met Jason R. Baron en Michiel Vos!  Na een succesvolle inschrijving krijg je een bedankpagina te zien waarop jouw aanmelding wordt bevestigd.  Helaas is het nog niet mogelijk om direct via deze module een automatische bevestiging te mailen. Je krijgt deze binnen enkele werkdagen na verwerking van je aanmelding in ons systeem.

Keuzemogelijkheden programma

  • College Tour: 9.00-13.00 uur met aansluitend lunch
  • Gehele dag inclusief Bootcamp: 9.00 -16.15 uur (beperkt aantal plekken)

Deelnemers kunnen zich aanmelden voor alleen de College Tour (’s morgens) of de hele dag (College Tour ’s morgens en Bootcamp ’s middags).

Stel je vraag aan Jason R. Baron

Heb je een vraag die je Michiel Vos graag wilt laten stellen aan Jason R. Baron? Vul dan het veld in onderaan het inschrijfformulier. Afhankelijk van het aantal ingestuurde vragen maken we hieruit een mooie selectie. Ook is er tijdens de College Tour zelf uiteraard ook gelegenheid om vragen te stellen.

Gratis deelname

Deze informatie is te waardevol om niet tot je te nemen. Daarom krijg je als relatie van Doxis exclusief kosteloos toegang tot deze bijzondere College Tour. De vroege aanmelders kunnen tevens in gesprek met Jason R. Baron tijdens de Bootcamps die 's middags plaatsvinden. 

Locatie:

Kyocera Stadion van ADO Den Haag in Den Haag.

Haags Kwartier 55, 2491 BM Den Haag

Gratis parkeren op P2
Je kunt gratis parkeren bij het Kyocera Stadion. Houd bij het parkeren P2 aan. Deze parkeerplaats ligt voor de hoofdingang van het Stadion waar je ook naar binnengaat. Bij de receptie word je verder de weg gewezen naar ons event.  

Vragen?

Neem dan contact op met de Commerciele Binnendienst van Doxis Informatiemanagers.

E: commercielebinnendienst@doxis.nl T 070-317 71 72

Aanmelding College Tour & Bootcamp met Jason R. Baron en Michiel Vos

Menu